Akupunktio

Fysioterapeutti
Anne Rapola

Fysioterapia, Lymfaterapia, Akupunktio, Hieronta, Kinesioteippaus

Puh. 040 758 1902
fysioterapeutti.rapola@gmail.com
www.fysioterapeuttirapola.com
Nettiajanvaraus

Lue lisää palveluistani!

Huom! Muutan uuteen viihtyisään toimitilaan ma 24.8.2020.
Uusi osoitteeni on Viipurintie 35-37, Hämeenlinna. Uudet toimitilat sijaitsevat katutasossa vain kilometrin päässä nykyisistä ja pihassa on hyvin paikoitustilaa. Lämpimästi tervetuloa!

Fysioterapeutti Anne Rapola kertoo: Mitä akupunktio on?

"Akupunktio on satoja vuosia vanha kiinalainen hoitomuoto. Suomeen akupunktio on tullut 1960-luvulla. Vuodesta 2000 akupunktio on kuulunut hoitovalikoimaani joko omana hoitomuotonaan tai osana fysioterapiajaksoa. Opiskelin akupunktiota alan suomalaisen uranuurtajan dosentti Pekka Pöntisen opastuksella vuoden verran ja minulla on näin ollen Valviran laillistama akupunktiokoulutus.

Annan akupunktiohoitoa tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten niska-, selkä- ja nivelsärkyyn. Yhtä yleisiä hoidettavia vaivoja ovat päänsärky, migreeni ja tulehdukselliset kiputilat.

Akupunktiossa käydään yleensä sarjana kolmesta viiteen kertaa peräkkäin viikon välein. Tämän jälkeen tapauskohtaisesti haetaan asiakkaalle sopiva ylläpitoväli joka vaihtelee muutamasta viikosta jopa kuukausiin. Hoitoaika on noin 45minuuttia josta neulat varsinaisesti ovat puolisen tuntia lihaksissa. 

Tervetuloa kokeilemaan kokonaisvaltaista ja rentouttavaa hoitomuotoa!"